Uncategorized

Financial lease kreeg ik door als tip

Voor de uitbreiding van onze zaak hebben wij natuurlijk ook te maken gekregen met de uitbreiding van ons wagenpark. Hiervoor heb ik eens een goede tip aangenomen met een kennis waar ik eigenlijk per toeval mee aan het praten kwam op een verjaardag. Hij zit zelf ook in de onderneming en dan is het natuurlijk erg prettig als je zo op deze manier eens wat tips met elkaar kunt uitwisselen. En zo kwam ik op de naam financial lease. Ik ben diezelfde avond toen ik thuis kwam eens op deze site gaan kijken en al snel snapte ik de overtuiging van mijn kennis. Je kunt namelijk bij veel bedrijven een auto leasen maar bij financial lease is net even dat beetje meer flexibiliteit en dat maakte het voor ons mogelijk om te kunnen doen wat wij graag wilde en dat was het leasen van drie bussen erbij. En zo worden wij op deze manier steeds groter met ons bedrijf. En mocht het zo zijn dat wij nog meer bussen nodig hebben. Dan hebben wij natuurlijk direct het juiste adres gevonden die dit alles zo voor ons mogelijk kan maken.