juridisch

Ga je scheiden en heb je een koophuis kom er dan samen uit

Scheiden en een koophuis is vaak een moeilijke kwestie hierin is de juiste hulp natuurlijk voor iedereen welkom. Mijn collega, zit helaas in zo’n vervelende situatie en omdat ik zie dat zij het er erg moeilijk mee heeft, heb ik besloten om haar te helpen. Na werk tijd komt wel wel eens met mij mee naar huis om haar hart te luchten. En dus zijn wij samen op zoek gegaan naar een adres waar scheiden koophuis geen onbekende woorden zijn.

Het is de kunst om een vervelende situatie op een zo’n goed mogelijke manier te kunnen oplossen

Gelukkig is er echt hulp zodra je gaat scheiden, want er komt echt een hoop bij kijken en zeker als je een koophuis hebt, er zijn zoveel vragen. Gelukkig ben je hier aan het juiste adres als je een scheiding op een nette en begeleidende manier wilt regelen en afsluiten. Mijn collega is samen met haar ex- partner naar Master Advise gegaan en zijn hebben op een rustige manier antwoorden gekregen op al de vragen die zijn hadden om op deze manier in de juiste baan te kunnen afwikkelen. De reden dat ik dit verhaal achter laat op mijn blog, is omdat ook dit soort zaken nu eenmaal horen bij het dagelijks leven.