Relatiegeschenken

Papieren tassen bedrukken bij Maxtassen.nl

Ben je op zoek naar de perfecte papieren tassen om te laten bedrukken door Maxtassen.nl? Lees dan onderstaand stappenplan door en je vindt de perfecte papieren tassen met bedrukking. Hieronder vind je hetstappenplan om de perfecte papieren tassen bedrukken bij Maxtassen.nl.

1682_papieren-tassen-a3
Stap 1: selecteer het aantal stuks
Sommige papieren tassen van Maxtassen.nl zijn alleen verkrijgbaar in bepaalde (grote) oplages. Door eerst het aantal stuks papieren tassen te selecteren, vind je meteen de tassen die binnen jouw oplage vallen.

Stap 2: selecteer de prijs per stuk
De ene tas is erg duur, terwijl de andere tas al vanaf 0,03 euro per stuk besteld kan worden. Afhankelijk van jouw totale budget selecteer je de gewenste prijs per stuk en je vindt alleen tassen die binnen jouw oplage en budget vallen.
1682_DSC_4369
Stap 3: selecteer de gewenste levertijd
Als je jouw papieren tassen al binnen een week nodig hebt, zijn de mogelijkheden minder groot dan wanneer je wel een maand kunt wachten op jouw papieren tassen. Kies daarom de gewenste levertijd voor je verder gaat met bestellen.

Stap 4: kies de juiste kleur
Heb je witte tassen nodig, dan selecteer je hier de kleur wit. Heb je roze tassen nodig voor een vrouwelijke touch, dan klik je op roze. Wil je liever blauwe tassen, dan kies je blauw.
1682_270275----55
Stap 5: kies de juiste opdruk
Bij Maxtassen.nl is het mogelijk om een bedrukking met één kleur te kiezen, maar is het ook mogelijk om voor drie of vier kleuren te kiezen of een fullcolour bedrukte tas te bestellen. En wil je geen opdruk, dan kies je voor onbedrukt.