Geschenk

Geef uw relaties duurzame relatiegeschenken

De afgelopen jaren worden we er steeds bewuster van dat de mensheid de natuur beschadigd. Het gevolg hiervan is dat er steeds meer duurzame producten op de markt worden gebracht. Dit geldt ook voor relatiegeschenken. Duurzame relatiegeschenken zijn in opmars en worden ook steeds populairder. Door duurzame relatiegeschenken aan uw zakenrelaties te geven, laat u zien dat u milieubewust bezig bent. En dat geeft een goed signaal af, zowel naar uw klanten, zakenpartners en medewerkers. Welke duurzame relatiegeschenken zijn er momenteel in trek? Wij geven u een aantal opties:

CorrectBook
Eén van de populairste duurzame relatiegeschenken van het moment is CorrectBook. CorrectBook is een uitwisbaar notitieboek. Een soort whiteboard in boekvorm. Een eindeloos notitieboek die u altijd kunt blijven gebruiken. Bijkomend voordeel is als u een CorrectBook aanschaft, u gelijk doneert aan schoolprojecten in Afrika. U een geweldig relatiegeschenk, kinderen in Afrika nieuwe schoolspullen.
De CorrectBook is geheel naar wens te personaliseren. Zo kan de voor-, achter- en binnenzijde bedrukt worden met uw logo of informatie.

Opvouwbare tas
Als u boodschappen gaat doen en u heeft geen tas bij u, moet u tegenwoordig bijbetalen voor een plastic tas. Dit om het milieu te beschermen tegen teveel plastic afval. Begrijpelijk natuurlijk. Een leuk duurzaam relatiegeschenk om te geven is daarom een opvouwbare tas. Een opvouwbare tas is gemakkelijk mee te nemen en uiteraard goed voor het milieu. Tevens kan de opvouwbare tas bedrukt worden op de voorzijde, waardoor uw logo goed naar voren komt. Een nuttig relatiegeschenk voor uw relaties.

Duurzame bidons
Bewegen is goed voor iedereen. Vaak wordt er tijdens het sporten gebruik gemaakt van plastic bidons. Niet echt milieuvriendelijk. Daarom komen er steeds meer duurzaam geproduceerde bidons op de markt. Nu denkt u waarschijnlijk dat dit van die lelijke fletse bidons zijn, maar niet is minder waar. Ook duurzame bidons kunnen gewoon full colour bedrukt worden, met verschillende kleuren dop. Een vrolijk duurzaam relatiegeschenk om meer bewegen te stimuleren bij uw medewerkers, klanten of zakenrelaties.

Baby boompje
Wilt u een echt duurzaam relatiegeschenk geven? Geef dan een heuse babyboom cadeau. De Baby Tree komt in meerdere uitvoeringen, namelijk: appel, peer, kers en pruim. De boom groeit gegarandeerd en u kunt dus lekker genieten van vers fruit in de kantoorruimte. De verpakking van de boom is op verschillende plaatsen te bedrukken. Dit duurzame relatiegeschenk is een uniek cadeau en u weet zeker dat dit relatiegeschenk met open armen ontvangen zal worden.

Bestel uw duurzame relatiegeschenken bij BudgetGift
BudgetGift.nl heeft een ruim assortiment aan duurzame relatiegeschenken. Van pennen en tassen, tot bidons en powerbanks. Met duurzame relatiegeschenken laat u zien dat u aan het milieu denkt en de ontvanger zal langer van het duurzame relatiegeschenk gebruik maken. Heeft u vragen over duurzame relatiegeschenken? Neem dan contact op met de klantenservice van BudgetGift.nl. Zij staan uw graag te woord.