Hygiëne

H&D Trading, super kwaliteit

Ik heb laatst een tatoeage laten zetten, iets wat ik al jaren van plan was. Maar omdat ik niet wist wat ik precies voor afbeelding wilde hebben heb ik maar steeds voor me uit geschoven. Tot ik laatst op een feest was waar ook een goede kennis van me was, deze kennis maakt de mooiste tatoeages. Ik vertelde hem wat ik al jaren van plan was maar nooit tot uitvoering had gebracht. Dus je kan het wel raden, de volgende dag had ik een afspraak om een tatoeage uit te zoeken. Moet zeggen dat ik er sneller uit was dan gedacht, en nog geen uur later was mijn kennis bezig met mijn tatoeage te zetten. Wat me meteen opviel was dat hij super mooie, maar vooral ook stevige handschoenen aan had. Hij vertelde me dat hij deze bij H&D Trading had gekocht. Voorheen had hij andere handschoenen aan, maar deze gingen snel kapot, sinds hij de handschoenen bij H&D Trading in gebruik heeft kan hij ongestoord zijn werk doen. div-handschoen-1090x300_1 (2)

Super handschoenen

Moet zeggen dat ik zowel van mijn tatoeage , maar ook van de handschoenen onder de indruk was. Omdat ik vaak zelf op mijn werk met verschillende soorten olie werk en dit vaak mijn handen aantast ik ook een doos handschoenen heb besteld. En sindsdien ik deze gebruik heb ik geen last meer van mijn handen. Ik heb tegenwoordig schone handen zonder zwarte nagels, maar wat belangrijker is is dat ik ook geen kapotte handen meer heb van de soms bijtende vloeistoffen. Jugitec-F (1)