Zakelijk

Heel blij met de automatische schuifdeuren

Mijn eigen bedrijf is al snel gegroeid naar een grote organisatie, ik had dit niet verwacht dus moest alles ook geüpgraded worden. Ik moet natuurlijk wel zakelijk en professioneel overkomen. Een vaak voorkomend probleem was dan eerst ook dat klanten van mij de deuren trokken in plaats duwde, dit zorgde voor kleine irritatie. Ik vond dit dan naarmate het langer duurde dan ook steeds vervelender worden, dus ben ik gaan kijken naar goede automatische schuifdeuren. Dit zou dan ook veel moeite besparen en gelijk een beter uiterlijk hebben. Gelukkig heb ik via via de entreeservice gevonden, dit bedrijf maakt snel en professioneel jouw gewenste schuifdeuren.

schuif3

Snel en effectief bedrijf

Het bedrijf is één uit duizenden, het bedrijf komt afspraken na en is ook heel erg klantgericht. Zo wilde ik wel alle veiligheid voorop, natuurlijk geen probleem bij dit bedrijf. Het heeft namelijk schuifdeuren met veiligheidssensoren die voor extra veiligheid zorgen. Ook voldoet dit bedrijf aan alle eisen met het realiseren van een schuifdeur. Één van de redenen was ook dat dit bedrijf al geruime tijd actief is en dus veel ervaring heeft in hetgeen wat ze doen.

Ook zijn ze langs geweest om hun second opinion te geven, dit was superfijn omdat we uiteindelijk hebben gecompenseerd qua ideeën en tot een uiteindelijk perfect resultaat zijn gekomen. Ik ben echt zeer tevreden over de dienst van dit bedrijf en het uiteindelijke resultaat. Veel klanten hebben positieve feedback en zijn ook zeer tevreden met mijn keuze, zo kan ik mijn bedrijf toch nog steeds professioneler maken!

schuif3