telefonie,  Tips

Je smartphone beschermen

Verschillende kleuren, verschillende formaten en verschillende materialen. Tegenwoordig heb je genoeg keuze voor het kiezen van een telefoonhoesje. Maar welke soorten heb je nou eigenlijk om je telefoon te beschermen? Lees hieronder verder voor een aantal die je kunt vinden.

Siliconen hoesje

Heb je net een iPhone aangeschaft en ben je op zoek naar een iPhone x hoesje? Dan is een siliconen hoesje een aanrader. Deze zijn namelijk niet breekbaar, maar ook zijn ze niet hoekig zoals hard cases. Daarnaast zorgt zo een siliconen hoesje ervoor dat je gloednieuwe smartphone niet wegglijdt uit je handen. Dit is natuurlijk ideaal, want je wilt niet eindigen met krasjes en een gebroken scherm! Ook is het zo dat een siliconen hoesje in verschillende kleuren te verkrijgen is. Mocht je voor de neutrale look willen gaan, dan heb je nog altijd de keuze tussen transparante hoesjes.

Hard case hoesje

De hard case hoesjes zijn van wat steviger materiaal en zijn te verkrijgen in verschillende kleuren, prints, maar ook wat materiaal betreft. Zo kun je bijvoorbeeld een hoesje hebben met alleen maar glitter op de achterkant of als je toch voor een chic look wilt gaan, dan heb je ook genoeg keus uit leren (print) hoesjes. Daarnaast heb je ook het voordeel dat ze eenvoudig met een nat doekje schoon te maken zijn. Zo houd je het hoesje en je smartphone zeker in een goede staat.

Wallet case

Dit is zeker wel één van de handigste hoesjes die te koop is. Dit hoesje wordt vaak gemaakt van imitatieleer en je kunt het gebruiken als zowel een portemonnee (voor al je pasjes, zoals je bankpas en identiteitskaart), maar ook als een telefoonhoes. Ook deze is eenvoudig schoon te maken met een nat doekje. Het fijne aan dit hoesje is dat je het kunt dichtklappen en openklappen. Hiermee heb je ook geen last van een vieze telefoonscherm!

Bescherming

Telefoonhoesjes zijn niet alleen mooi, maar ze zijn ook functioneel. Ze beschermen namelijk je smartphone van krassen en ook zorgen ze ervoor dat je geen barsten krijg t op je scherm. Echter, is er daar nog een manier voor en dat is een screen protector. Dit is een laagje gehard glas dat op je scherm wordt geplaatst en dus bescherm je hiermee je scherm voor het geval je het laat vallen of het uit je handen glipt.

Mocht je benieuwd zijn naar nog meer hoesjes, dan kun je een kijkje nemen op 123bestdeal.