draagtassen bedrukken
Reclame

Laat hier je gewenste draagtassen bedrukken

Wij laten elk jaar draagtassen bedrukken, de reden hiervan is om zowel onze collega’s als onze klanten een prettige vakantie te wensen als wij in de zomermaanden vier weken dichtgaan. Met deze klantenbinding en onze reclame die wij kunnen verspreiden zijn wij erg blij. Dit leuke idee komt van de website: Maxilia.nl waar wij overigens al onze kantoorartikelen bestellen. Ondanks dat het nu nog lang geen zomer is, hebben wij al een grote voorraad van de tassen in ons magazijn.

 

draagtassen bedrukken

Een ruime keuze en uitstekende kwaliteit

Wij laten draagtassen bedrukken in diverse kleuren en stijlen. Allen zijn deze natuurlijk voorzien van onze bedrijfsgegevens en ons logo. Een tas is natuurlijk altijd handig en zeker wanneer je op vakantie gaat. Tevens is het geven van een relatiegeschenk ook een stukje waardering naast de reclame die wij hiermee maken. 

Toen onze bestelling binnen was, heb ik natuurlijk direct gekeken of alles was zoals ik het had aangegeven op de website. De kleuren zijn erg mooi en hetgeen wat bedrukt moest worden was dan ook volledig naar wens. Het materiaal wat is gebruikt van de tas is erg stevig en hierdoor weet ik zeker dat mensen hier echt een hoop plezier van zullen hebben. Kortom, neem eens een kijkje op deze website en kijk naar de diverse artikelen die hier worden aangeboden. Je vindt de artikelen in alle kleuren en ook kun je zelf direct starten met ontwerpen. De kwaliteit is uitstekend en voor de prijs hoef je het ook niet te laten.

draagtassen bedrukken