Reclame

Tips om goed reclame te maken als bedrijf

Voor een bedrijf, hoe klein of groot maakt niet uit, is het belangrijk om de aandacht van het beoogde publiek te trekken. Er kan op verschillende manieren reclame worden gemaakt, één hiervan is buitenreclame. Lees snel verder om meer te weten te komen over dit soort reclame

Kies uit wat voor soort reclame bij jou branche past

Voor elke branche is het anders hoe zij hun producten of diensten het beste onder het publiek kunnen brengen. Je hebt bijvoorbeeld een bouwbord, dit wordt gebruikt voor grotere bouwprojecten waarop het eindresultaat van het project al zichtbaar is voor het publiek. Maar je hebt ook gevelreclame, op deze manier valt een locatie of een pand veel meer op, iets wat je graag wil als je reclame maakt!

Een buizenframe van aluminium

Buitenreclame kun je in verschillende vormen en maten krijgen, een hiervan is het aluminium buizenframe. Het is een veelgebruikte optie en niet meer weg te denken uit de huidige reclame markt. Het prettige hieraan is, is dat je er veel kanten mee op kan. Ook is het een duurzaam product aangezien het hergebruikt kan worden. Het aluminium buitenframe is bijna overal toe te passen, wat het ook ideaal maakt voor tijdelijke reclame.

Een blindframe

Als tweede optie heb je de blindframe, dit is een chiquer product. Het is zowel kort als lang toepasbaar en wordt met name gebruikt voor gevelreclame. De reclame wordt op een doek uitgeprint, dit doek wordt om een aluminium profiel heen gespannen wat het een permanente uitstraling geeft.

De trotter

Als je op zoek bent naar een product waar je mobiele (tijdelijke) reclame mee kunt maken dan is de trotter ideaal. De trotter bestaat uit een afgewerkte betonnen voet, een reclamezuil die in hoogte verstelbaar is en een kap die je aan beiden kanten kunt bedrukken. Met dit soort reclame bereik je groot publiek, dit komt omdat het altijd zichtbaar is en je dus 24/7 reclame maakt.

Kijk als bedrijf dus naar het publiek dat je wil bereiken zodat je de juiste buitenreclame kunt uitkiezen!