Zakelijke tips

Laat uw kluis openen zonder code door professionals

Heeft u geen beschikking meer tot de veiligheidscode of sleutel van uw kluis en kunt u dus niet meer bij uw belangrijke documenten en spullen? Geen paniek! Schakel vakkundige hulp in van VDH safes. Zij kunnen elke soort kluis openen zonder code. Doe vooral geen poging om de kluis open te breken, want in de meest gevallen kunnen de technici de kluis schadevrij openen. Dit scheelt uiteindelijk een hoop risico op schade en reparatiekosten.

De meest gemaakte fout is dat men een kluis gaat openen zonder code en daarbij de kluis forceert. Dit vergroot de kans en risico’s voor de reparatie of vervanging. De professionals van VDH safes zijn gespecialiseerd in het vakkundig openen van een kluis zonder code.

De technici hebben jarenlange ervaring en maken gebruik van professionele apparatuur. Dit zorgt ervoor dat de kans zeer groot is dat de kluis behouden wordt en eventuele reparatie mogelijkheden worden beperkt.

VDH safes is opgericht in 1957 en sinds die tijd hebben zij al met veel kluizen te maken gehad die om wat voor een reden dan ook niet meer open gingen. Inmiddels hebben zij al veel ervaring opgebouwd in een kluis openen zonder code. Ook kunnen zij u helpen wanneer u uw kluissleutel bent verloren.

Waarom uw kluis openen zonder code door VDH safes

  • Eigen sleutelmakerij
  • U koopt direct bij de producent
  • De zekerheid van een gecertificeerde specialist
  • Standaard 2 jaar all-in garantie
  • Alle kluizen worden geleverd met een kwaliteitscertificaat
  • Occasions zijn technisch nagezien en opnieuw gespoten