Diensten

Mijn managementondersteuner met zwangerschapsverlof

Omdat mijn managementondersteuner met zwangerschapsverlof gaat, moest ik opzoek gaan naar een vervangster die de werkzaamheden van mijn personeelslid over zou kunnen nemen. Door te zoeken op het internet, kwam ik al snel terecht bij het bedrijf genaamd Top Secretariaatsservice Maria van Dun. Deze ondernemer was precies wat ik zocht en besloot dan ook om een afspraak te maken met dit bedrijf. Een vriendelijke medewerker van dit bedrijf kwam bij mij op kantoor om mijn wensen te bespreken voor de invalster die ik wilde in huren bij deze onderneemster. Zo kreeg ik een paar dagen later al bericht van deze onderneming dat zij de juiste kandidaat voor mij hadden gevonden en kon ik een afspraak maken.

Een hele goede vervangster

De vervangster van mijn managementondersteuner was zeer goed. Het bedrijf Top Secretariaatsservice Maria van Dun heeft echt heel goed haar best gedaan om de juiste vervangster te vinden. deze paste helemaal bij de rest van mijn personeel. Nu is mijn andere personeelslid weer terug van zwangerschapsverlof en is mijn secretaresse zwanger. Nu kan ik natuurlijk niet zonder secretaresse en neem dan weer contact op met deze onderneming voor een vervangster ervan. Dan weet ik zeker dat het goed komt.