NYP VIP Card
Lunch

New york pizza NYP VIP Card

NYP VIP CardSinds kort ben ik in aanraking gekomen met New York pizza! Dit is een geweldige pizzeria die kwaliteit pizza’s levert voor relatief lage prijzen. Het assortiment van New york pizza is zeer breed en diep. Wanneer u een pizza wilt bestellen heeft u tientallen verschillende keuzes uit pizza’s, maar ook heeft u de mogelijkheid om een verse pasta, salade en dergelijke te bestellen.

Maar hoe ben ik terecht gekomen bij deze pizzeria?  Nou elke vrijdag bestel ik voor het personeel en mijzelf een lekkere snack. Simpelweg omdat wij elke vrijdag na werktijd met zijn alle gaan borrelen. Deze borrel zorgt voor een goede sfeer binnen in ons team. Afgelopen maand bestelde wij een aantal pizza’s, pasta’s en dranken bij New york pizza. Na deze bestelling kreeg ik een NYP VIP Card. Met deze NYP VIP Card kon ik punten sparen waarmee ik in verloop van tijd gratis eten kon verdienen!

New York pizza

New York pizza is top

Vier weken op rij heb ik pizza’s en dergelijke besteld bij deze aanbieder. Aankomende vrijdag heb ik de mogelijkheid om een gratis bestelling te plaatsen,simpelweg omdat ik vele punten bij elkaar heb gespaard. De spaaractie vind ik een geweldige mogelijkheid want als u vaker uw pizza’s besteld bij New York pizza, dan bespaart u als het ware uiteindelijk geld.

Het eten dat bezorgd wordt door New York pizza is verrukkelijk. De smaken van het eten is altijd fantastisch en ook wordt het eten altijd keurig netjes en warm afgeleverd. Wilt u eten bestellen? Doe dit dan bij New York pizza!

Kwaliteit