koffie drinken
Lunch

Een Douwe Egberts Koffiemachine op de zaak?

Douwe Egberts; wie houdt er niet van deze heerlijke koffie? Het toevoegen van een Douwe Egberts koffiemachine op de zaak kan veel positieve gevolgen met zich meebrengen. Ten eerste zorgt een kopje koffie ervoor dat de werknemers zich vaak beter kunnen concentreren. Cafeïne zorgt namelijk voor een gevoel van verhoogde energie en het vermindert het gevoel van vermoeidheid. Daarnaast verbetert het het geheugen, de alertheid en de motivatie.

Efficiënt, maar ook gezellig

Een ander voordeel van het toevoegen van een koffiemachine op de werkplaats is dat het een momentje van gezelligheid met zich meebrengt. Samen met de collega’s een kopje koffie halen zorgt ervoor dat je een klein praatje maakt wanneer je op je koffie aan het wachten bent. Zo kunnen de banden onderling ook weer versterkt worden. Het plaatsen van een Douwe Egberts koffiemachine heeft dus veel voordelen.

Wat zijn de mogelijkheden?

Er zijn veel soorten koffiemachines van Douwe Egberts. Welke het beste is voor jouw bedrijf hangt onder andere af van het aantal werknemers en hoeveel soorten koffie je wil hebben. Ten eerste zijn er een aantal Cafitesse apparaten, die geschikt zijn voor bedrijven met een wat kleiner aantal werknemers. Afhankelijk van hoe uitgebreid assortiment je wil, zijn er diverse apparaten beschikbaar. Daarnaast zijn er diverse Espressoapparaten, fresh brew apparaten en zelfs onderkasten verkrijgbaar. Voor iedere koffieliefhebber is er wat wils!

Douwe Egberts koffiemachine