Zakelijke evenementen

Ondernemen rondom de dag van de zorg

dag-van-de-zorgOndernemen rondom de dag van de zorg

Elk jaar weer, het is elk jaar op dezelfde dag weer zo ver. Op 12 mei is het de dag van de verpleging, ook wel bekend als de dag van de zorg. Dit jaar betekent het weer hetzelfde. Samen met mijn man doe ik de regelgeving in ons kleine verzorgingshuis en voor de verpleging die, dit jaar, bij ons werkzaam is, ben ik altijd op zoek naar mogelijkheden voor het uitdelen van presentjes. Ik vind het leuk om de mensen wat extra te ontlasten maar ook vind ik het erg prettig om een klein cadeautje te kopen. Het kleine cadeautje heeft vaak een grote impact en dat is het mooie ervan. Deze mensen weten namelijk helemaal niet zo altijd dat hun wijze van zorgen ook een grote impact heeft. Ik heb een website gevonden waar ik een prachtig idee op deed voor een presentje dat ik dan dit jaar uit kan reiken. Op deze website las ik ook meer over de achtergrond van deze dag va de zorg. Ik ontdekte hier namelijk dat deze dag in het teken staat van de geboortedag van Florence Nightingale. Haar verhaal is goed bekend en toch is dan dus ook wel logisch dat haar geboortedag wordt aangehouden als de dag van de zorg, ook wel de dag van de verpleging. Wanneer u ook op zoek bent naar een cadeau dat u kunt gebruiken om uit te delen bij de dag van de zorg dan kan ik u aanraden om ook eens een kijkje te nemen op deze website. Hier vindt u voldoende informatie en tevens inspiratie. Naast een stukje geschiedenis leert u zo meer over de actualiteit en kunt u gebruik maken van de mogelijkheid om zelf ook deel te nemen aan het vieren van deze dag. Neem een kijkje op deze website en ontdek zelf of u er iets voor voelt om, net als ik, iets te ondernemen rondom deze dag van de zorg.