Administratie

Weer motivatie door een Flex BV

logo (56)Weer motivatie door een Flex BV

 

Mijn vriend heeft sinds kort een Flex BV, hij had al jaren een idee maar heeft dit nooit goed uitgewerkt omdat hij prima werk had. Toen hij vorig jaar een ongeluk kreeg en moest revalideren, ging er een andere wereld voor hem open. Hij besefte hoe kort het leven eigenlijk was en dat hij alles moest aannemen wat hij wilde. Zo besloot hij toch zijn ondernemingsplan uit te werken, dit is nu dus door middel van een Flex BV opgericht. Hij heeft een jaar ongeveer moeten revalideren en dit was erg zwaar voor hem, ik heb hem goed ondersteunt maar het was wel lastig. Hij moest weer opnieuw leren lopen en dit kostte veel energie en vooral veel pijn. Ik vind dit een van de ergste dingen, iemand pijn zien lijden zonder dat je er iets aan kan doen. Maar we zijn er sterker door geworden en hij is nu weer een gelukkig man, met veel meer dankbaarheid dan voorheen, en ook meer motivatie. Hij kan mij zelfs inspireren om meer te gaan doen, ik had ook bijna een Flex BV opgericht toen ik zag hoe makkelijk het was. Maar mijn ideeën zijn niet solide genoeg en ik ben ook niet echt een ondernemer. Mijn vriend daar in tegen wel, daarom vind ik het ook geweldig om te zien hoe hij er nu voor gaat. Alles is tot in de puntjes uitgewerkt, zijn plan, zijn strategie en de doelen die hij wilt bereiken. Door dat hij nu een Flex BV heeft kan hij echt aan de slag, hij heeft nu al drie klanten en vandaag kreeg hij te horen dat hij er weer twee bij kon schrijven. Het gaat dus aardig goed en hij is lekker druk. Dit doet mij zeer goed om te zien.