Ondernemers en Particulieren

Werkt u al met een goede bestelzuil voor de horeca?

Een bestelzuil horeca is de grote maar een belangrijke stap in het ontwikkelen van uw restaurant. Met een bestelzuil horeca kunt u meer klanten helpen omdat er minder personeel achter de kassa nodig is. Mijn eigen restaurant het loopt erg goed elke dag heb ik een volle zaak. Maar ik heb gewoon een bestelzuil horeca nodig waardoor we sneller en meer klanten kunnen helpen zonder dat het personeel wordt overgewerkt. In heel veel restaurant wordt nu gebruik gemaakt van een bestelzuil horeca en hierdoor kunnen ze veel beter en slimmer werken. Mijn collega’s vinden een bestelzuil horeca een goed idee zodat we op deze manier meer klanten kunnen trekken, behouden, helpen en dat hun minder overbelast raken. Ik ging daarna online opzoek naar een website waar ik een bestelzuil horeca kan aanschaffen en zo kwam ik terecht op de website leqqr.nl. Dit bedrijf werkt met een systeem smart ordering software op de bestelzuil horeca, dit is een oplossing die dagelijks wordt gebruikt in restaurants. Ze verbeteren elke dag het systeem en zo kunnen ze ook verder ontwikkelen. Er is ook een mogelijkheid om met losgeld te betalen op de bestelzuil horeca omdat toch niet iedereen gebruik maakt van een pinpas. Dit is via een speciaal systeem die eraan is gekoppeld is. Wanneer er is betaald wordt de bestelling naar de keuken doorgestuurd. Ze verkopen ook meerdere benodigdheden voor in een restaurant zoals een keukenprinter, keukenscherm en een afhaalscherm. De keukenprinter is essentieel in de keuken omdat de bestellingen op een overzichtelijke bon wordt afgedrukt. Ook kan er van elk afzonderlijk gerecht of drankje een zelfklevende bon worden afgedrukt. Op deze manier is het voor iedereen makkelijker te lezen voor wie welke bestelling is. zo kunt u sneller werken en hoeven er niet onnodige vragen gesteld te worden omdat de informatie al voor u is. Op de keukenscherm worden alle bestellingen neergezet die meerdere zones ondersteunt. Zo worden de warme gerechten bij de warme zone en koude gerechten bij de koude gerechten, op deze manier blijft alles overzichtelijk. Wanneer een bestelling compleet is wordt dit ook op het scherm gezet zodat iedereen dit ook weet.

Een bestelzuil horeca voor meer overzichtelijkheid

Een bestelzuil horeca, keukenprinter, keukenscherm en afhaalscherm is erg belangrijk in een restaurant. Dit is fijn voor de klanten maar natuurlijk ook voor uw collega’s, ze hebben meer overzichtelijkheid en kunnen meer bereiden in plaats van alleen bestellingen aannemen. Ze hebben een speciaal programma waar ze mee werken om u het best te kunnen helpen. Aan dit programma wordt dagelijks verbeterd. Wanneer alles goed loopt in de keuken en de bestellingen zijn de collega’s blij maar heeft u ook blije klanten. Op deze manier behoudt u klanten en trekt u ook weer nieuwe klanten aan.

Voor meer mogelijkheden

Ik kan met de bestelzuil horeca mijn restaurant verbeteren en de klanten en werknemers ondersteunen. Ik raad de website dan aan omdat:

  • U keuzes heeft uit meerdere producten
  • U gebruik maakt van een speciaal programma
  • U makkelijker klanten kan helpen

Voor meer informatie over de producten kunt u de website ook bezoeken.