Bedrijven en Bedrijfsleven

Wilt u een vestigingsadres voor een kvk nummer?

Mijn jongste dochter, inmiddels ook alweer achttien jaar, heeft veel plezier in het nagels stylen. Hier is ze al vrij jong mee begonnen en heeft de kunst een beetje afgekeken bij mij. Zelf ben ik niet meer actief als nagelstyliste maar dochterlief schijnt wel mijn passie voor het nagel vak te hebben overgenomen. Ze heeft net vorige week de opleiding tot nagelstyliste afgerond en alhoewel ze er geen broodwinning van wil maken, wilde ze wel graag de opleiding volgen. Toch verdient ze er momenteel een leuk zakcentje mee en ze heeft bij mij aangegeven dat het haar wel leuk lijkt om het er op professionele basis bij te doen. Ze begint in september weer met haar studie. Ze maakt inmiddels gebruik van mijn oude nagelsalon, die ik destijds aan huis had en die ik eigenlijk intact heb gelaten. Zo nu en dan maak ik er nog gebruik van voor mezelf of voor vriendinnen. Heb geen officiële salon meer, die heb ik opgeheven toen ik het stokje van mijn ouders overnam. Nu ze de nagelsalon, naast haar studie, er professioneel bij wil doen, zullen we een inschrijving bij de kamer van koophandel moeten regelen omdat ik geen problemen achteraf wil. Wat ik ook niet meer wil dat de kamer van koophandel op dit adres geregistreerd staat. We zijn dus op het internet gaan zoeken naar vestigingsadres kvk. Dit leverde een aantal sites op, ondanks dat ze allen een vestigingsadres voor de kvk aanbieden, gaat het om constructies die ik niet wil. Verder zoeken naar vestigingsadres kvk, bracht ons uiteindelijk op de site easystartoffice.com. Deze site biedt wel de constructie voor een vestigingsadres voor je kvk zoals ik deze ook voor ogen heb. Heb contact gelegd en aangegeven dat wij een vestigingsadres voor een kvk nummer willen. Dat zij als vestigingsadres voor een kvk nummer fungeren is hun dienstverlening en daardoor dus geen enkel probleem. Dit gaat dus het vestigingsadres worden voor het kvk nummer van mijn dochter. Door deze site heeft mijn dochter de mogelijkheid om een kvk nummer aan te vragen zonder dat deze gevestigd is op ons adres.

Dit is de site waar u zijn moet als u een vestigingsadres voor een kvk nummer wilt

Wanneer u wel een kvk nummer wilt maar deze niet geregistreerd wilt hebben op uw privé adres, dan wilt u uiteraard dat dit een legale registratie is en dat het veilig is, zodat er geen misbruik gemaakt wordt van uw registratie aldaar. Deze site is dan uw oplossing. Tot volle tevredenheid hebben wij gebruik gemaakt van hun dienstverlening.

Wilt u een aanvraag indienen?

Dankzij de website easystartoffice.com, heeft mijn dochter een vestigingsadres gevonden om haar kvk nummer op te laten registreren, zo blijft ons prive adres buite beschouwing. Wij zijn dan ook erg tevreden over deze site omdat:

  • Zij een uitstekende dienst verlenen.
  • Zij meer diensten verlenen dan als vestigingsadres fungeren.
  • Zij nette tarieven rekenen voor hun dienstverlening.

Mocht u een vestigingsadres nodig hebben, dan kan ik u deze site van harte aanbevelen. Informeer naar de mogelijkheden.

Lees meer…