Websites

Zelf een website bouwen of toch uitbesteden?

logo-1Je wilt graag een nieuwe website alleen heb je niet genoeg kennis en ervaring om er een te maken? Tegenwoordig worden er de nieuwste snufjes voor gebruikt waar zelfs ik niet genoeg verstand van heb. Een website bouwen is dan ook niet bepaald voor mij weggelegd. Ik heb namelijk mijn website laten maken door een extern Webdesign bedrijf genaamd: Yourhosting Webdesign. Ideale service en binnen 2 a 3 weken hebben ze het voor mekaar gekregen om mijn website geheel naar mijn wens te maken. Als ik zelf deze website zou maken dan was ik er geheid langer mee bezig geweest! Nu dat ik mijn website helemaal heb zoals ik het hebben wil ben ik dan ook zeer tevreden.

Goede kennis is bij hun een voordeel.cms-website-laptop

Ikzelf ben niet bij andere bedrijven langs geweest om te kijken of dat hun mij een dienst kunnen bewijzen. Dit heb ik niet gedaan aangezien Yourhosting webdesign mijn vorige website ook hebben gemaakt. Daar was ik enigszins op uitgekeken waardoor ik een nieuwe wilde hebben. Al met al is bij hun de kennis als je een website bouwen wilt zeer zeker aanwezig. Snelle service voor een aantrekkelijke prijs! Ook als je achteraf nog vragen hebt kan je dit zonder problemen bij hun stellen. Mijn volgende website laat ik ook zeer zeker weer door hun maken.portfolio-dierenartspraktijkzeewolde01_700x504