Magento Webshop
Websites

Magento Webshop met koppelingen voor efficiënt gebruik

Een Magento Webshop heeft vele voordelen. Toen wij een nieuwe webshop wilden voor ons bedrijf was de keuze voor Magento al snel gemaakt. Magento is een van de meest gebruikte pakketten in de e-commerce wereld en de mogelijkheden zijn eindeloos.

Magento Webshop met diverse koppelingen

Magento WebshopEen Magento Webshop is geschikt voor grote en voor kleine bedrijven. Door het modulaire karakter kan de site uitgebreid worden. Daarnaast zijn er verschillende plug-ins beschikbaar voor allerlei toepassingen. Magento wordt wereldwijd gebruikt en hierdoor zijn ook diverse koppelingen mogelijk. Zo is het mogelijk om je Magento webshop te koppelen aan Exact, Sap, Navision, Akeneo of Unit4. Door deze koppelingen kan efficiënt gebruik gemaakt worden van de webshop en voorkom je dubbel werk.

Onze kennismaking met RIFF

Daarna gingen we op zoek naar een bureau dat onze Magento Webshop voor ons kon maken. We kwamen uit bij RIFF. RIFF is ontstaan uit een fusie tussen Jaagers, Webcare Company en Tribal. Sinds september 2017 gaan zij verder onder de naam RIFF. Wij zijn er te spreken over de samenwerking met RIFF. Ze hebben voor ons een hele goede webshop neergezet waarbij alle koppelingen geïntegreerd zijn. Dit zorgt ervoor dat de webshop gekoppeld is aan onze voorraadsystemen en boekhoudprogramma’s. Doordat alles automatisch gaat, hoeven we zelf niets meer apart in te voeren en bovendien blijft de voorraad zo up to date, wat ook direct in de webshop zelf wordt doorgevoerd.

Magento WebshopWil jij ook een Magento Webshop voor jouw bedrijf? Neem dan contact op met RIFF, zij kunnen je meer vertellen over de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Bovendien kun je kennis maken met hun werkwijze en hun visie. Wij zijn erg te spreken over hun manier van werken. Je werkt echt samen als een team. Zo zat een van hun specialisten een tijd bij ons op kantoor zodat hij altijd direct alle informatie bij de hand was waar nodig.