Administratie

Administratiekantoor Amsterdam is professioneel

Administratiekantoor Amsterdam is professioneel

Ik heb een eigen bedrijf, maar het is altijd een beetje een chaos met de financiëen en zo. Ik wilde daar wel eens van af en ik kreeg veel stress ervan. Op advies van mijn buurman heb ik toen op Google in getypt ‘administratiekantoor Amsterdam’ en ben daar toen een kijkje gaan nemen. Zo zag ik dan hun je boekhouding doen en ik las een aantal stukjes van mensen dat ze zeer tevreden zijn over dit bedrijf, dus dat was mooi. Ik heb toen contact opgenomen met deze mensen en gevraagd of ze mijn boekhouding willen gaan doen, want ik word echt gestresst ervan en ik kan gewoon niet bezig zijn met wat ik moet zijn. Ze vertelde mij dat ze dat voor mij wilde gaan doen en dat ik me geen zorgen meer hoefde te maken, omdat hun nu alles in orde maken voor mij. Ik zit nu ongeveer een maand bij hun en hoefde alleen maar op Google te kijken en in te typen ‘administratiekantoor Amsterdam’. Mijn werk word uitstekend gedaan en heb totaal geen zorgen meer. Ik kan me nu eindelijk bezig houden met andere dingen en alles loopt nu volgens plan. Daar wil ik jullie heel erg voor bedanken, want ik kwam er echt niet meer uit. Verder hoop ik nog lang bij jullie te zitten en dat we deze lijn door kunnen trekken. Mijn complimenten overigens over hoe julie te werk gaan, want dat is zeer professioneel.