VisionBI
Zakelijk

Bi tool in nieuw bedrijf

We hebben nu te maken met een nieuwe zogenaamde Bi tool. Een extern bedrijf is naar ons bedrijf gaan kijken en naar onze huidige workflow en heeft gezien op welke vlakken we dit kunnen verbeteren. We hadden sowieso niet echt een goed systeem, het liep allemaal niet vlekkeloos en we hadden ook moeite om onze oude software op onze nieuwe computers echt goed draaiende te houden. Gelukkig was er bi tool. Naast dat we nu stukken sneller werken, is de informatie overdracht ook enorm verbeterd. We weten meteen wat er aan de hand is op de verschillende afdelingen en kunnen daar ook op inspelen. Eigenlijk is het gekkenwerk dat we zolang zonder hebben gekund.

VisionBI

Sneller en beter

De kwaliteit is nu ook echt omhoog gegaan, we weten precies waar we aan toe zijn en kunnen zo echt goed werken. We zijn ook allemaal weer reuze gemotiveerd, iets waar je natuurlijk altijd blij van wordt, als we met z’n allen goed en hard werken, dan levert dit een ongekende vreugde op. Ik vind het erg leuk in het bedrijf, ik ben erg blij dat ik hier ooit ben aangenomen, ik wil er niet zomaar weg! Voorheen had ik een baan wat echt al mijn energie opvrat, terwijl ik hier juist energie van krijg, vooral met de nieuwe systemen. Mocht je trouwens ook geïnteresseerd zijn in de bitool, raad ik je aan om eens op de website te kijken, daar vind je veel meer informatie.