Wesseldijk
Opleiding

Ga aan de slag voor jouw heftruckcertificaat

We kennen allemaal wel een heftruck. Maar wist jij dat het verplicht was om een heftruckcertificaat te hebben wil je dit mogen besturen? Het volgen van een certificaat voor de heftruck zorgt er goed voor dat jij veilig te werk kan gaan met een heftruck. Wanneer jij achter het stuur van de heftruck kruipt en uiteindelijk een ongeluk gebeurt bestaat de kans groot dat je niet verzekerd bent. Hier zit jijzelf niet op te wachten, ook jouw werkgever zeer zeker niet. Door een cursus te volgen bij verkeersschool Wesseldijk zorg jij ervoor dat je de handeling met een heftruck onder de knie krijgt. Pas wanneer dit succesvol en veilig genoeg is maak jij kans om je heftruckcertificaat te behalen.

Wesseldijk

Ga jij voor een of tweedaagse cursus?

Wanneer het besluit is genomen om deze cursus te volgen is het mogelijk om te kiezen. Bij Wesseldijk kan je voor een- of tweedaagse cursus gaan, deze is overigens goed verzorgd met een lunch erbij. Tijdens deze cursus krijg jij alles te weten over het veilig te werk gaan met een heftruck. Dit dien je dan ook onder de knie te krijgen wil je uberhaupt succes boeken!

Wesseldijk

Het ideale van het volgen van een tweedaagse cursus is toch echt dat je het kan verspreiden. De ene dag besteedt jij je energie aan theorie, de andere dag richt jij je volledig op de praktijk! Hierdoor bestaat de kans groter dat je sneller zal slagen voor je heftruck!