Zakelijk

Dankzij VrijdagOnline heb ik nu hulp met een nieuwe website

Een beetje hulp  van mezelf en een beetje hulp van VrijdagOnline zullen we maar zeggen. Al jaren ben ik markt koopman geweest, maar ik kreeg het idee om ook eens online mijn producten proberen te verkopen. Ik weet dat je daarvoor best wel handig met de computer moet zijn, maar helaas was ik die roeping mis gelopen, daarom  heb ik hulp met een nieuwe website ingeschakeld. Deze hulp kreeg ik via VrijdagOnline, had over deze organisatie zoveel positieve berichten gehoord en gelezen, dat ik er geen seconden over hoef te denken om ook hun in te schakelen voor hulp met een nieuwe website. Zelf had ik de nodige ideeën over hoe mijn website eruit moest komen te zien, maar toen hun met een voorbeeld kwamen heb ik me er verder maar niet meer mee bemoeid, wat een super sites. Binnen een week kreeg ik al te horen dat mijn website online stond, meteen maar even kijken. Ik wist niet wat ik zag, wat een geweldig mooie site is het geworden, kan wel zien dat hier professionals werken, dat had ik zelf nooit zo kunnen maken. Ik en daarom dan ook superblij dat ik hun hulp heb ingeschakeld. website-laten-maken-vrijdagonline

De zaken lopen goed

Zowel de verkoop op de markt, maar ook online lopen bijzonder goed. Veel mensen die me op de markt komen bezoeken beginnen vaak over mijn website, hoe geweldig deze wel niet is. Voor de mensen die mijn website nog niet kennen heb ik kaartjes laten maken die ik op mijn kraam heb liggen. hond