cursus
Zakelijk

Tip: adr cursus

cursusMijn broer had een droom en die droom is pas geleden uitgekomen dankzij de adr cursus van verkeersschool Wesseldijk. De cursus beviel hem erg goed en hij heeft hier echt enorm veel van gehad. Hij haalde zijn certificaat enorm snel binnen en dat heeft hij zeker te danken aan de geweldige lessen die reze rijschool aanbiedt. Ze bieden deze lessen aan voor een mooie prijs en het is zeker de moeite waard.

adr cursusDe theorie die hij moest kennen werd samen met hem doorgenomen en hij leerde handige trucs. Hij slaagde hier met gemak voor. De praktijk lessen bevielen hem ook zeer goed en dit kwam omdat hij les kreeg van een instructeur met veel ervaring die hem echt de kneepjes van het vak kon leren. Hij is dan ook in een keer geslaagd. Hij moest de adr cursus volgen omdat hij bij zijn nieuwe baan als chauffeur te maken kan krijgen met bepaalde stoffen die hij zou vervoeren. Hij moest daarom goed weten welke stoffen dit zijn en wat hij moest doen in noodgevallen.

Cursus van hoge kwaliteit!cursus adr

Mijn broer is inmiddels een tijdje werkzaam als chauffeur en hij is verkeersschool Wesseldijk nog steeds dankbaar. Hij heeft zijn werkgever nu ook meer te bieden omdat hij meer kennis heeft en dus dit certificaat heeft. Verkeersschool Wesseldijk staat erg hoog aangeschreven en dit is niet alleen voor deze cursus. Op het gebied van auto, brommer en bus rijlessen zijn ze ook een aanrader.