Bedrijfskleding

Suit up Now heb ik gekozen voor mijn bedrijfskleding

De bedrijfskleding van Suit up Now kan ik elke branche aanraden! Voor mijn administratiekantoor heb ik ervoor gekozen om door deze corporate fashion onze werkkleding te ontwerpen. Ik ben eens aan tafel gaan zitten met een van deze medewerkers om eens wat ideeën uit te wisselen. Al snel kreeg ik goed vertrouwen in de ontwerpers en besloot opdracht te geven voor drie concepten. Toen deze klaar waren kon ik eerlijk gezegd niet zo goed kiezen en besloot de hulp van mijn collega’s hiervoor in te schakelen. Iedereen was zo enthousiast dat ik niet de enige was die er naar uit keek om de kleding te dragen. De uiteindelijke keuze waar iedereen het mee eens was is besteld en op dit moment draagt iedereen de kleding met veel plezier.

Suit up Now is daarom echt het aangewezen bedrijf waar je moet zijn voor bedrijfskleding op maat. Als bedrijf wil je je immers kunnen onderstrepen en dat lukt natuurlijk al voor een groot deel door de juiste uitstraling. Ik merk dat klanten het ook een stuk prettiger vinden als zij direct bij binnenkomst weten wie zij moeten aanspreken. En niet alleen de uitstraling is gelukt, maar ook het comfort bij het dragen van de kleding is iets waar ik zeer tevreden over ben. Absoluut een aanrader is het om eens een kijkje te nemen op deze site.