Reclame

Drukwerk Amsterdam voor al uw reclame folders

Ben al een tijdje bezig om een eigen bedrijf op te starten. Wat was begonnen als een geintje is nu werkelijk waar een enorm bedrijf aan het worden. Nooit geweten dat er zoveel vraag naar tweedehands spullen is, en dat allemaal te koop via internet. Voorheen had ik mijn schuur omgebouwd als opslagruimte, maar tegenwoordig heb ik daar niet genoeg ruimte meer, moest noodgedwongen uitwijken naar een grotere ruimte. Meestal doe ik alle reclame via internet, maar kom er achter dat je ook veel mensen kan bereiken door middel van reclame. Via internet kwam ik op de site van drukwerk Amsterdam, hier heb ik mijn wensen uitgelegd van wat er op een folder moest komen te staan. Samen hebben we het een ander besproken en binnen een week kreeg ik mijn reclame folder al binnen. Moet zeggen dat drukwerk Amsterdam me totaal heeft verrast, wat een geweldige reclame folder hebben ze gemaakt, als dit geen klanten aantrekt. Diezelfde dag ben ik er nog op uit getrokken om de folders rond te brengen, ook mocht ik bij sommige winkels een folder neer hangen, Moet zeggen dat dankzij deze folders de klanten kring enorm is gestegen. Binnen een week kreeg ik al een stuk meer verkopers.  magazine-806073_960_720-300x200

Een eigen winkel

Doordat mijn online winkel door de flyer actie enorm veel klanten aantrok, en ook de vraag of de mensen langs kunnen komen heb ik een kleine winkel in dit pand geopend. Dagelijks komen mensen nu gezellig shoppen in mijn kleine winkeltje. Dit mede de reclame via de folders.  logo-5