Reclame

Het beste merk genaamd Halder

Halder is een internationale organisatie die van oorsprong uit Zuid-Duitsland komt. Met ruim 75 jaar ervaring is Halder de ideale partner voor de industrie en handel. Met een totaal assortiment van meer dan 7000 producten is dit merk een competente partner die veel waarde hecht aan kwaliteit en klanttevredenheid. Het bedrijf Mparts is al jaren dé vertegenwoordiger van dit merk in Nederland. Of het nu om standaard delen, speciale oplossingen of kwaliteitsgereedschappen voor industriële en ambachtelijke toepassingen gaat, dit merk is jouw beste keuze.

mparts

Dit merk is gewoon het beste

Een breed assortiment met producten wordt op de website van Mparts gepresenteerd. Als het product niet op de website te vinden is kun je altijd contact opnemen. Dit kan tevens ook als je persoonlijk advies wil of hulp bij een keuze. Dit kun je doen doormiddel van een mail te sturen of door telefonisch contact op te nemen.

halder1

Met het modulaire systeem van opspannen is het niet anders. Het bedrijf koppelt een extreme flexibiliteit aan een hoge mate van nauwkeurigheid en stijfheid. Als basis kent het bedrijf de opspanplaat, uitgevoerd met T-gleuven of draadgaten. De pallets worden ingezet wanneer er meerdere opspanningen in een bewerkingsmachine gewisseld dienen te worden. Kortom dit merk bied voor alle types verspaningsmachines een oplossing voor. Het snel en naukeurig opspannen op verschillende machines is in deze tijd niet meer weg te denken bij productiebedrijven. Het merk heeft het allemaal, kijk dus nu op de website van Mparts en bekijk het grote aanbod van het perfecte merk en koop nu!