laptop

Game laptop cadeau

Een game laptop; mijn zusje wilde niets liever. Omdat ik steeds meer begin te verdienen en mijn eigen zaak aardig loopt, werd het tijd om te investeren in mijn zusje. Ze houdt heel erg van het spelen van games en wil graag ook later de game design in. Het is een wereld ver weg bij die van mij, maar interessant vind ik het wel. Omdat mijn zusje het meeste verstand heeft van computers, besloot ik het haar te vertellen, zo konden we samen een goede laptop uitzoeken.

Ik zie het ook zeker als een investering in haar toekomst, natuurlijk weet ik wel iets van computers en begreep ik al gauw dat je een krachtige laptop in je handen moet hebben wil je daadwerkelijk games kunnen maken. Wat ze tegenwoordig allemaal niet kunnen, met 3D modellen, het is ongekend! Ik wil dan ook vooral een laptop waar ze zich alvast mee kan voorbereiden op de toekomst, met al software waar je games kan maken, zo kan ze het een beetje verkennen en weer ze of ze het echt leuk vindt om te doen.

Game laptop voor zus
Ze was natuurlijk ontzettend blij, en samen gingen we op pad. Ze wist al precies welke goed was, hoeveel geheugen, welke videokaart en ga zo maar door. Erg grappig om te zien, zo leer je je zusje toch weer beter kennen en kan je altijd van iedereen wat leren. Ze had het over dingen waar ik eerder nog niet aan had gedacht, laat staan gehoord! We hebben een laptop laten samenstellen en hij komt gauw binnen. Ik ben benieuwd, ze verdient het absoluut.

7 9 a