Kantoor

Laptopkluizen zijn ideaal!

Zoals jullie weten heb ik een eigen administratiekantoor en hier komt veel bij kijken. Zo moet ik er natuurlijk voor zorgen dat mijn werknemers tevreden zijn en dat ze hard blijven werken. Mijn bedrijf is inmiddels erg groot en ik heb dus veel werknemers. Ik heb er voor gezorgd dat mijn werknemers de beste spullen tot hun beschikking hebben en daar zijn ze erg blij mee. Op kantoor staan erg veel laptops aangezien iedereen op een laptop werkt. Dit ging geruime tijd erg goed tot dat er een poging tot inbraak gedaan is. Alle laptops staan gewoon op tafel als we afsluiten en hier wil ik dus verandering in brengen. Als er echt ingebroken was konden alle laptops heel simpel meegenomen worden en daarom ben ik naar een oplossing gaan zoeken. Op het internet zag ik dat je laptopkluizen kan kopen en dit leek mij wet wat. Hierdoor zouden de laptops goed beschermt zijn als er niemand op kantoor is. Als we afsluiten zouden we de laptops in de kluizen kunnen doen.

Een erg goede oplossing!

Op het internet ben ik gaan zoeken naar de juiste aanbieder en gelukkig heb ik die gevonden. De laptopkluizen heb ik inmiddels al besteld en ik kan niet wachten tot dat ze binnenkomen. Als er dan ingebroken wordt kunnen de laptops in ieder geval niet meegenomen worden!