Bedrijfsruimte

Omdat muurstickers ook een leuk idee zijn voor op de zaak

Omdat ik thuis erg mooie muurstickers in de woonkamer heb die ik bij plakhetzelf.nl heb besteld, bracht dit mij op het idee om ook een bestelling voor de zaak te doen. Een grote sticker met de bedrijfsnaam en ook wil ik in de garderobe ook een sticker die de strakke muur wat breekt. En met dit idee ben ik op deze site aan de slag gegaan. Al snel wist ik wat ik wilde en ben ik de bestelling gaan plaatsen. Ik vind het zo leuk dat je voor zowel zakelijk als privé hier je creativiteit volledig zijn gang kan laten gaan.

Je kunt alles naar eigen wens en idee laten maken

De kwaliteit van de muurstickers is erg goed, het ziet er niet eens uit als een sticker maar het lijkt wel op de muur geschilderd. Voor de prijs hoef je het ook al niet te laten, want hier vind je een hoge kwaliteit voor een lage prijs. En de stickers kun je tot in de gewenste millimeter laten toesturen. Zo weet je altijd dat het past, en niet te klein of te groot is. Je kunt eenvoudig via het contactformulier op deze site alle gegevens achter laten om jouw eigen ontwerp geheel naar eigen wens te kunnen laten toesturen. Deze erg leuke tip mocht dan ook absoluut niet ontbreken op mijn site, want tips voor wat meer sfeer op je werkplek of bij jouw thuis zijn natuurlijk altijd welkom! zzzzz