Kantoor

Goede kantoorinrichtingen zijn essentieel voor het behalen van je targets

Goede kantoorinrichtingen zijn essentieel voor het behalen van je targets

Als je zelf merkt dat je een tijdje even wat minder presteert op het werk, dan is dat al beter als je dat qua zelfreflectie zelf door hebt dan wanneer iemand jou daarop moet wijzen. Ik vind dat zelf een van de ergste dingen die je overkomen, dat je niet op je kunnen presteert en je daar dan op aangesproken wordt. Eigenlijk doe ik het liefste altijd mijn uiterste best – maar lukt dat me helaas niet altijd en dat is jammer. Natuurlijk ga je je afvragen wat de oorzaak van dit soort dingen is en veelal is het niet aan een factor toe te schrijven. Vaak zit je bijvoorbeeld niet helemaal lekker in je vel en ben je veel in je hoofd bezig en dus afgeleid van de zaken die eigenlijk met je werk te maken hebben. Het beste is dan even een knop om te zetten en je te beseffen dat zodra je over de drempel van je werk stapt je ook echt werk hebt te verrichten. Ook kan het zijn dat er op de werkplek zelf spanningen zijn bijvoorbeeld en ik heb gemerkt dat die sneller opgelost zijn als je ze op een subtiele manier noemt en gericht de problemen bespreekbaar maakt dan wanneer je ze laat overwaaien – hoewel dat natuurlijk ook gewoon kan. Vaak ligt de oorzaak ook in minder geestelijke dingen dat bovengenoemde en zit ‘t ‘m bijvoorbeeld in de kantoorinrichtingen die er op de werkplek zijn. Zo heb ik gemerkt dat ik gevoelig ben voor prikkels en me vaker dan niet laat beïnvloeden door de dingen die er om me heen gebeuren. Als ik me alleen met mijn werkzaamheden zou bezig houden en niet met alle sociale factoren eromheen, dan zou ik een stuk meer verricht krijgen. Zo zie je maar weer, goede kantoorinrichtingen waarmee je je nog even kunt afzonderen kunnen echt essentieel zijn voor het behalen van je targets.