Internet

Meer klandizie met een goede domeinnaam registreren

Meer klandizie met een goede domeinnaam registreren

 

Tot mijn grote vreugde was de domeinnaam die ik al jaren op het oog had nog beschikbaar en dus ben ik maar direct ook overgegaan op het domeinnaam registreren ervan. Al jaren droom ik van een eigen burgerrestaurant hier in de stad waar ik woon. Er is hier een lacune in de stad, want hoewel we echt ontelbaar veel restaurants hebben, is er nog een groot gebrek aan een tent die zich alleen op burgers richt. In andere steden zie je dit al wel, maar hier is het er nog niet. En dat is alleen maar mooi voor mij, want dan kan ik er tenminste iets mee – moet je nagaan dat er al tien van dit soort tenten zouden zijn geweest. Mijn doel is om alleen maar met biologisch verantwoord vlees uit de omgeving te werken, zodat je echt een duidelijk verschil proeft met bijvoorbeeld de burgers uit de fastfood industrie. Ook wil ik veel vegetarische burgers in de markt gaan zetten, want al zo’n tien procent van de bevolking is vegetarisch of gaat op een bewuste en verantwoorde manier ermee om, en ook visburgers moeten natuurlijk in de aandacht komen te staan. Ik ben blij dat ik het domeinnaam registreren achter de rug heb want zo weet ik tenminste zeker dat mijn zaak straks ook verzekerd is van een goede, pakkende website. Je moet niet vergeten dat ik op den duur het concept ook wil uitbreiden naar de mogelijkheid om de burgers thuis te laten bezorgen, daar ga je alleen nog maar meer klandizie mee krijgen namelijk natuurlijk.