leasen

Goede keuze, een bedrijfsbus leasen

Nooit geweten dat ik ooit over zal gaan tot een bedrijfsbus leasen bij Finalease.nl. Ik ben namelijk de eigenaar van een eettent die ook eten naar de klanten brengt. Voorheen had ik een gewone personen auto waarmee ik het eten naar de mensen bracht. Maar helaas is vorige week mijn auto ermee opgehouden en was ik genoodzaakt om naar een andere auto uit te kijken. Hoewel een nieuwe auto niet binnen mijn financiële plaatje past, ben ik me eens gaan verdiepen in bedrijfsbus leasen. Omdat ik zelfs mijn producten inkoop is het natuurlijk handiger om een grotere bus aan te schaffen , een bus waar ik ook meteen eten kan rond brengen. In deze bus kan ik dan boxen plaatsen die het eten gedurende de rit warm houden. Ik moet zeggen dat ik super tevreden ben over de tweedehands bussen die je bij Finalease kan leasen. Nog nooit heb ik zoveel keuze gehad bij de aanschaf van een nieuwe auto. Doordat ik de bus ga leasen weet ik precies wat ik per maand moet gaan betalen, ik kan zelf bepalen hoe lang ik erover wil doen om de bus af te lossen. iphone4-2screens-120px

De ideale oplossing leasen van een bus

Ik ben blij dat de mogelijkheid er is om een bus te leasen, gezien ik zelf niet in de gelegenheid was om een nieuwe auto aan te schaffen. Doordat ik nu per maand een vast bedrag betaal kom ik niet voor verrassingen te staan. Voor mij is dit dan ook de ideale oplossing. 1