leasen

Zoek de juiste auto voor je bedrijf

Ben je als ZZP’er op zoek naar een auto die bij je bedrijf past? Waar je je mee kunt laten zien bij je klanten maar waarin je ook kunt vervoeren wat nodig is? Overweeg deze dan te leasen bij Financial Lease ZZP. Binnen hun aanbod vind je niet alleen zeer diverse wagens. Het leasen op zich kost je iedere maand een vast bedrag, zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Dit maakt deze manier van leasen uiterst transparant.

Wat betekent financial leasen voor de ZZP’er?

Bij financial leasen word je economisch gezien eigenaar van de auto. Dit betekent dat je zelf gebruik kunt maken van de auto, maar dat de kosten voor onderhoud en verzekering voor eigen rekening zijn. Als je een auto uitgekozen hebt betaal je bij aflevering ervan btw. Groot voordeel van deze manier van leasen is echter dat je de btw bij de eerstvolgende belastingaangifte weer kunt terugvorderen. Zo worden de maandaflossingen van de bedrijfswagen dus btw vrij.

Ruime keuze bij Financial Lease

Bij Financial Lease ZZP vind je zowel personenwagens als bedrijfswagen die geleased kunnen worden. Bekijk op de site eens wat ze allemaal te bieden hebben en de kans dat je een geschikte wagen vindt is groot. Je kunt van tevoren laten berekenen wat de aanschaf van een leaseauto je gaat kosten, zodat je nooit voor onverwachte kosten komt te staan. Wil je meer informatie of is het niet helemaal duidelijk wat het allemaal inhoudt? Dan kun je altijd contact opnemen met het bedrijf.