Kantoor

Ik was bezig met kantoor huren Amsterdam terwijl mijn vriend naar China ging

logo-ebc-amsterdamIk was bezig met kantoor huren Amsterdam terwijl mijn vriend naar China ging

 

Zelf was ik bezig met kantoor huren amsterdam, maar mijn vriend bevond zich op een ander niveau, ik wist niet zo goed wat dit nou betekende, hij was erg mysterieus over zijn toekomstplannen en zijn onderneming. Ik hou van transparantie, en dit gebeurde bij mij ook, het kantoor huren amsterdam, mijn cijfers, de richting waar ik heen wilde en ga zo maar door. Hij deed iets wat ik niet goed begreep, dit was misschien ook een reden waarom hij er niet veel over sprak. Ik ben van veel markten thuis maar dit was een elektronisch ingewikkeld verhaal waar ik niet uitkwam. Toen ik een goede website op het oog had voor een kantoor huren amsterdam kwam mijn vriend binnen. Hij zei dat het gelukt was en hij naar China mocht om zijn product te implementeren. Ik moest lachen maar snapte er ook niks van, wat moet je nou in China. Toen heeft hij eindelijk alles goed uitgelegd en het is echt wel een vet verhaal, ik denk dat hij een gat in de markt heeft gevonden en hij veel geld gaat verdienen. We zullen zien. Hij vroeg aan mij of ik mee wilde naar China, maar ik was net bezig om mijn kantoor op te starten, dus dit ging helaas niet door. Wel jammer, dit betekende dat we vijf maanden van elkaar gescheiden zouden zijn. Maar dit is het risico van het werkende leven, beide een eigen onderneming hebben. Gelukkig worden we er wel erg gelukkig van.