Incassobureau

Niets te verliezen met incasso no cure no pay

 Wat is makkelijker om een incassobureau in te schakelen die op basis van incasso no cure no pay werkt. Zo heb ik helaas in ons bestand meerdere mensen die niet hun rekeningen willen betalen. Ik ben eigenaar van een webshop, en normaal heb ik geen moeite met de betaling van klanten. Bij mijn bedrijf krijgen de mensen de kans om iets te bestellen, en pas achteraf te betalen, die betaling moet dan wel binnen veertien dagen plaats vinden. Helaas nemen een paar mensen die betalingstermijn niet zo nauw, en betalen te laat of soms helemaal niet.  Zo was er laatst een klant die voor een paar honderd euro aan spullen had besteld, niets bijzonders aan. Maar toen ik na die veertien dagen nog geen betaling had ontvangen kreeg ik argwaan. Ook waren er geen spullen terug gestuurd, wat normaal moet gebeuren als je de spullen niet wilt houden. Omdat je bij het incassobureau Bill geen abonnement hoeft af te sluiten als je van hun diensten gebruik wilt maken, maar alleen een kopie van de rekening hoeft op te sturen, heb ik hun maar de opdracht gegeven om achter deze betaling aan te gaan, hun werken toch op basis van incasso no cure no pay.   

0203121659_01-incasso-opdracht-indienen-png

Geweldig geregeld

Het heeft wel wat langer geduurd, maar inmiddels is de rekening betaald, dit met behulp van het incassobureau. Natuurlijk is deze klant wel van mijn klantenlijst afgehaald die is hier niet meer welkom. Ook de andere klanten hebben inmiddels netjes de openstaande rekeningen betaald.  0502032145_154_vordering-indienen