referentie
Marketing

Op zoek naar beste online marketing bureau eindhoven? Klik hier!

Op een maandagmorgen kreeg ik de opdracht van mijn baas om een online marketing bureau te zoeken. Nu wist ik al van mijn omgeving dat online marketing bureau Eindhoven een van de betere marketing bureaus is die ons het beste kan helpen. Ook is online marketing bureau Eindhoven een bureau dat dicht bij ons in de buurt ligt en komt overal boven uit. Zij kunnen als beste ons helpen om onze opdracht te voltooien.websitepromotor logo

Contact

Diezelfde morgen ging ik op internet kijken, om de gegevens te vinden van het bureau. Alles was makkelijk te vinden en het zag er allemaal ook zeer netjes uit. Net voordat ik wilde bellen naar het bedrijf om een afspraak in te plannen voor de opdracht, wees een collega mij op iets. Hij voegde extra informatie toe voor de opdracht, wat de opdracht moeilijker maakte. Na zijn verhaal, heb ik contact opgenomen met het bureau. Een van de medewerkers nam vriendelijk de telefoon op en stond me professioneel te woord. De mevrouw weet duidelijk waar ze het over heeft en kon me verder helpen met mijn vraag. Vervolgens werd ik verbonden met een van de medewerkers van het het bedrijf, die me verder kon helpen met mijn vraag. Ook deze medewerker stond mij vriendelijk te woord en kon mij direct helpen met wat ik nodig had. referentie voor website promotor

Verloop

Na de bespreking, konden we volgende week al een afspraak inplannen. Dit zat in mijn voordeel, en mijn baas was hier ook zeer tevreden over. We gaan zeker vaker werken met dit bedrijf, ze helpen namelijk iedereen op de beste manier, en dat voor een goede prijs!