Zakelijke tips

Op tijd een kerstpakket kiezen

Het klinkt u nu wellicht vreemd in de oren “op tijd een kerstpakket kiezen”, het is zomer, wie denkt er nu aan december? Gelukkig doen wij dat, samen met onze vaste leveranciers, zodat wij u straks van dienst kunnen zijn met een groot aanbod dat zeer gevarieerd is. Ook voor u is het aan te raden alvast uw gedachten te laten gaan over kerst 2018. Hoeveel medewerkers, stagiaires, vaste klanten wilt u aan het einde van het jaar verrassen met een leuk cadeau? Wat wilt u aan uw medewerkers geven? Een traditioneel kerstpakket, een duurzaam pakket, een wellness pakket, wijn of bier enz. Hoeveel geld kunt u daaraan besteden? Als deze gegevens bekend zijn hoeft u alleen nog maar een keuze uit onze kerstpakketten te maken. Dat kan eenvoudig online met of zonder onze hulp. De afwikkeling van de kerstpakketten wordt door ons tot in de puntjes verzorgd.

Wensen bij kerstpakketten

Heeft u bijzondere wensen voor uw kerstpakketten, neem op tijd telefonisch contact op met Premiumkerstpakketten.nl of stuur een e-mail. Wij bekijken samen met u de mogelijkheden. U zult begrijpen dat we voor kerstpakketten op maat extra tijd nodig hebben, dus geef ons uw bestelling op tijd door. Wij willen iedereen graag helpen en ervoor zorgen dat de pakketten op tijd geleverd kunnen worden, daarvoor hebben we uw medewerking nodig, namelijk het ruim op tijd doorgeven van uw order, dank u wel!

Kerstpakketten bestellen

Op tijd de bestelling van uw kerstpakketten doorgeven zorgt ervoor dat wij aan uw verwachtingen kunnen voldoen. Er is nog geen sprake van uitverkochte producten en als dat wel het geval zou zijn, dan kunnen deze in de meeste gevallen worden nabesteld als u er ruim op tijd bij bent. Wilt u verzekerd zijn van de levering van de kerstpakketten zoals u die wenst, plaats uw bestelling online zodra u weet wat u wilt. Waarom zou u wachten tot de eindejaarsdrukte? Kerststress is wat betreft de kerstpakketten gemakkelijk te voorkomen.