headset
Zakelijke tips

Voordelig een kwaliteit headset aanschaffen bij Btsheadsets!

headsetVandaag ga ik het met u hebben over mijn aankoop een headset. Als onderneemster zijnde wordt ik vaak gebeld. Een maand lang heb ik bijgehouden hoe vaak ik werd gebeld per dag. Het gemiddelde van deze maand was veertien keer op een dag. Ik werd veertien keer per dag gemiddeld gebeld en dit waren geen gesprekken van een minuut, maar van tientallen minuten. Natuurlijk was dit voor mij zeer vervelend omdat ik tijdens het bellen niet door kon werken, waardoor ik mijn werkzaamheden niet af kreeg. Tijdens een gezellig avondje met een vriendin vertelde ik haar over mijn probleem. Zij vertelde mij dat ik een headset moest gaan kopen. Zo’n koptelefoon kon ik aansluiten op mijn mobiele telefoon, en op deze manier kon ik gaan bellen en werken tegelijkertijd. Ik vond dit een zeer goed idee en zodoende kwam ik terecht in de webshop van Btsheadsets!

Kwaliteit

Een geweldige webshop

Eenmaal terecht gekomen in de webshop van Btsheadsets kon ik mijn ogen werkelijk waar niet geloven. In deze webshop stonden vele koptelefoons te koop van top merken voor zeer voordelige prijzen. Na het zien van het assortiment nam ik het besluit contact op te nemen. Ik wilde een persoonlijk advies verkrijgen, over welke koptelefoon het beste was voor mij. Btsheadsets raadde het mij aan een Jabla koptelefoon te kopen.Ik volgde het advies op en ik bestelde een Jabla koptelefoon!

Kwaliteit

Een succes

De aankoop van deze koptelefoon geeft mijn een rustgevend gevoel. Simpelweg omdat ik nu kan bellen en werken tegelijkertijd. Dat is voor mij een hele opluchting, want ik krijg nu dagelijks de werkzaamheden af!