vdo-logo-kleur
Zakelijke tips

SEO Den Bosch voor iedereen

Ben je als bedrijf lastig te vinden op het internet en kennen weinig mensen je naam? Dan kan SEO Den Bosch veel voor je doen als bedrijf. Van Dongen Online is een bedrijf die SEO Den Bosch en nog veel meer verzorgd voor beginnende en ervaren bedrijven. SEO staat voor Search Engine Optimization oftewel het relevant maken van je website waardoor deze hoger in de zoekresultaten van Google komt. Van Dongen Online kan een hele campagne voor je opzetten om je website relevant te maken volgens Google.

Search engine optimization

Gratis Quickscan

Ben je benieuwd naar wat je zelf kan verbeteren en wat je beter kan laten doen door een gespecialiseerd bedrijf? Dan kan de gratis Quickscan van Van Dongen Online veel voor je doen. Deze scan kijkt naar de kwaliteit van je website en wat daar beter aankan, zoals woordkeuze en de indeling van jouw website. Verder kijkt de scan ook wat je positie is in de zoekmachines. Deze scan is volledig gratis en vrijblijvend. Zo kan je veel leren over jouw website en wat je allemaal beter kan doen om meer klanten te trekken. De Quickscan kan je heel eenvoudig aanvragen via een contactformulier op de website van Van Dongen Online.

De portfolio van Van Dongen Online

Op de website van Van Dongen Online hebben ze een portfolio voor je om te kijken wat ze allemaal al hebben neergezet en wat voor stijl ze hebben in hun websites. Ze hebben al meer dan 100 projecten gedaan voor bedrijven en daar kan jij bij op komen.