taalreis-florence-1100x340
Taal

Opfriscursus Nederlands bij Boot taaltrainingen

Bij mij op het werk worden heel erg veel teksten geschreven. Het is belangrijk dat deze teksten in foutloos Nederlands worden geschreven, omdat de teksten voor klanten worden geschreven. De laatste tijd kregen wij steeds meer klachten binnen van klanten. Een grootdeel van de teksten bevatte fouten en daarom hebben wij een vergadering gehouden.

Oplossing

logo_website_taaltrainingenTijdens de vergadering hebben een aantal werknemers verteld dat zij de teksten wel controleren, maar af en toe iets over het hoofd zien. Mijn werkgever heeft toen vertelde dat de tekst in het begin al foutloos geschreven moet worden voor de productiviteit. Hij heeft toen een voorstel gedaan om een opfriscursus aan te beiden die zou worden geleverd door Boot taaltrainingen.

De werknemers reageerden positief op het voorstel en daarom heb ik de taak gekregen om alles te regelen met Boot taaltrainingen. Tijdens de vergadering is ook verteld dat iedere medewerker een lijstje moest maken met dingen die zijn ingewikkeld vonden.

vertaalbureau-boot-logo-grijs2Om alles goed te regelen heb ik contact gehad met Boot taaltrainingen. Het leek mij een goed idee om eerst een afspraak te maken zodat wij konden inventariseren wat er nodig zou zijn en waar wij ons op moesten concentreren. De mensen van Boot taaltrainingen waren heel erg vriendelijk en wij hebben een goed plan gemaakt.

Tijdens de eerste opfriscursus heeft het personeel veel informatie meegekregen en veel nieuwe dingen geleerd. Er werd gemerkt dat al na de eerste opfriscursus er minder fouten werden gemaakt. Binnenkort hebben wij weer een nieuwe opfriscursus over andere onderwerpen en ik ben benieuwd!