Anera
Zakelijk

Etalagevloeren van Anera

Anera

Vloeren nodig

Nadat wij onze winkel verbouwd hadden, liepen wij tegen een probleem aan. Wij hadden namelijk nieuwe vloeren nodig. Niet zomaar vloeren, maar etalagevloeren. Hier hadden wij zelf totaal geen verstand van, dus ben ik online op zoek gegaan naar een bedrijf dat ons daarbij kon helpen. Al snel kwam ik bij Anera terecht, wat een geluk! Anera levert de beste etalagevloeren. Zij stonden direct voor ons klaar en zijn met ons in gesprek gegaan over waar wij precies naar op zoek waren. Toen ik mijn wensen had uitgesproken leverden zij mij een offerte, die viel mij niet tegen! Na er een nachtje over geslapen te hebben, besloot ik mijn etalagevloeren bij Anera aan te schaffen. Dat was echt de juiste keuze, want nu, maanden later, zijn wij er nog steeds ontzettend blij mee. De kwaliteit is erg goed en de etalagevloer is precies zoals wij het voor ons zagen.

Anera

Goede kwaliteit

Naast goede kwaliteit heeft Anera ons ook van de beste service voorzien. De mensen die ons geholpen hebben met onze winkel stonden elke keer met een lach op hun gezicht klaar. Hoeveel vragen ik ook had, zij waren bereid mij te helpen. Zo’n samenwerking is erg waardevol. Als je zelf een winkel hebt of een ander bedrijf, weet je vast dat het niet altijd zo soepel verloopt. Daarom is Anera echt een aanrader, van mij, voor jou! Wil je kwaliteit voor een mooie prijs? Neem dan eens contact met Anera op.