VL_Logo-2015_bm-nieuw
Reclame

Opvallende beachvlaggen

Beachvlag-SuperB_XL5Binnenkort gaat de zon weer schijnen en dan gaat iedereen naar het strand. Nog nooit eerder heb ik een strandtent gerund en daarom ben ik heel erg veel aan het regelen om alles in goede banen te leiden. Gelukkig heb ik nog wel tijd, maar een van de dingen die ik nog moest regelen was het bestellen van opvallende beachvlaggen. Het idee had ik eigenlijk afgekeken van een andere strandtent.

Grote vlaggen

De beachvlaggen moeten er voor gaan zorgen dat het duidelijk te zien is welke strandtent wij zijn en hoe groot ons terras is. In het begin wilde ik van die normale barniervlaggen bestellen, maar het leek mij toch beter om voor beachvlaggen te kiezen die ik ook nog kon verplaatsen.

Een vriend van mij vertelde dat ik op de website van Vlaggenleverancier.nl moest kijken. Volgens hem kon ik via de website voordelig vlaggen bestellen en dat leek mij wel wat.

VLAGGENLEVERANCIER_BANNIER-150x150Op de website zag ik heel veel verschillende vlaggen, maar ook de beachvlaggen die ik moest hebben. Via de website kon ik makkelijk een bestelling plaatsen. De vlaggen zouden met logo bezorgd worden en verder hoefde ik niks te doen.

Het bedrag dat ik overhad voor de vlaggen had ik goed benut, omdat ik voldoende vlaggen had besteld. De vlaggen zagen er mooi en duidelijk uit. Bij de vlaggen werd ook een goede poot geleverd die sterk genoeg was om te blijven staan in de wind.

Binnenkort ga ik mijn strandtent openen en ik ben heel erg benieuwd!