Bedrijfsruimte

Anera kwam als geroepen

Anera kwam als geroepen toen ons bedrijf flink moest gaan uitbreiden maar wij niet het vermogen hadden om te verhuizen van locatie. De ruimte konden wij bieden aan de werknemers maar niet volgens de regels waar een werkplek aan moet voldoen. Wij moesten dus gaan uitbreiden door te gaan verbouwen. Gelukkig kwamen wij tijdens de zoektocht naar een oplossing terecht bij dit bedrijf en diezelfde week heb ik een afspraak gemaakt met een van de werknemers. 

Anera

De 3D tekening gaf de doorslag

De werknemer van Anera kwam bij ons op locatie en luisterde goed naar onze wensen en vulde ons aan met ideeën waar wij zelf nog niet over na hadden gedacht. Toen wij de 3D tekening kregen te zien van hoe het project moest gaan worden hadden wij hier helemaal niets meer aan toe te voegen. Duidelijk was begrepen wat onze wensen waren en het voorbeeld was nog mooier dan dat wij zelf n ons hoofd hadden. 

Gelukkig kon al snel worden gestart met de bouw. De communicatie verliep zelfs vlekkeloos en dat zorgde dat alles spoedig is verlopen. Alles is gemaakt in de eigen werkplaats van dit bedrijf en werd aangeleverd om direct te kunnen opbouwen. Toen de extra ruimte was ingericht leek het wel alsof wij in een totaal ander pand waren. Wat een verbluffend eindresultaat. Voor alle collega’s hebben wij hier wel even een borrel georganiseerd. Iedereen was even enthousiast. Kortom, dit bedrijf is een echte aanrader voor een interne verbouwing.

Anera