Zakelijke website
Uncategorized

Pennen mania

Ben je op zoek naar een uniek en speciaal cadeau? Kies dan eens voor het kopen van een pen met naam. Er zijn hierin verschillende soorten pennen die je kan kiezen als geschenk, zoals vulpennen, balpennen, vulpotloden en rollerball pennen. Want een pen met een ingegraveerde naam, dat is pas een origineel cadeau.

Pen met naam

Er zijn niet alleen veel verschillende soorten pennen, maar ook allemaal verschillende soorten merken. Denk hierbij aan luxe merken zoals Parker, Montblanc, Waterman en Lamy. Er zit voor iedereen wel wat moois bij. Zo’n pen is niet alleen mooi voor jezelf om lekker te schrijven, maar ook een uniek en speciaal geschenk. Het laten graveren van je pen is zelfs geheel gratis. Dat is toch een prachtig en persoonlijk cadeau om te geven? Denk bijvoorbeeld aan een bruiloft, als presentje voor de getuigen of voor een verjaardag. De gravering en het pakketje waar de pen in zit geven het een bijzondere en mooie flair. Zo geef je de ontvanger een nooit te vergeten cadeau mee.

Parker pen vulling kopen

Parker is één van de bekendste Nederlandse pennenmerken, wie kent deze nou niet? Bijna elk kind heeft er mee leren schrijven. Kies je voor een Parker pen kopen van www.pengraveren.nl dan kun je ook direct een Parker pen vulling kopen. De pennenfabrikant produceert al sinds 1888 verschillende soorten pennen en schrijfgerei. Zij hadden als eerste patent op een anti-lek systeem in de traditionele vulpennen. Er zijn dan ook veel verschillende soorten Parker pennen. Zo pak je nooit mis en is er voor iedere individuele schrijver een pen te vinden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de Jotter, Jotter XL, IM en de Vector. Net als deze pennen zijn vullingen en andere kantoorartikelen, zoals lederwaren en agendavullingen, ook van deze exclusieve merken te krijgen.

Crosspennen

De geschiedenis van de Crosspennen is zeer interessant en maakt deze pennen een prachtig geschenk voor jezelf of voor je naaste. Het was in 1846 dat de familie Cross werd gevraagd, als bekend juwelier, om de buitenkant te ontwerpen van een pen. Hiermee was het nieuwste merk van de pen geboren en is dus ook één van de pennen met de langste geschiedenis. Traditie is ook om te werken met dure metalen.

Montblanc vulpen

Ben je op zoek naar een stijlvolle pen die elegantie uitstraalt? Ga dan voor de Montblanc vulpen. Het bedrijf Montblanc is opgericht in 1906 in Duitsland. De Montblanc pen straalt prestige uit en wordt op Wall Street gezien als de “Power pen”. Het is dan ook een fantastisch cadeau om te geven, maar zeker ook een pen die ieder belangrijk persoon op zijn of haar bureau moet hebben liggen. Natuurlijk kun je deze pen ook laten graveren, om een cadeau nog persoonlijker te maken. Of natuurlijk om deze voor jezelf altijd te kunnen herkennen en terugvinden.