veiligheids-trainingen
veiligheid

Veiligheids-trainingen zijn van levensbelang

veiligheids-trainingenVoorkomen of genezen

Je weet nooit wanneer er iets ergs kan gebeuren, daarom zijn veiligheids-trainingen erg belangrijk. Voorkomen is beter dan genezen, zeker wanneer het om mensenlevens gaat. Dat een ongeluk in een klein hoekje zit, dat weten we allemaal. Wat we niet allemaal weten, is hoe we hiermee moeten omgaan. Weet jij bijvoorbeeld wat je moet doen als iemand een diepe snee in zijn hand heeft?

veiligheids-trainingenIn veel situaties

Ik wist dit namelijk niet, maar nadat ik een veiligheids-training had gevolgd via G4S wist ik dit wel. Nu heb ik de zekerheid dat ik in elke situatie goed voorbereid ben. Ik heb bij hen de EHBO cursus gevolgd en ga ik de toekomst misschien ook nog mijn BHV diploma halen. Ik moet nog even wachten met die halen tot ik een vast contract heb, dan wil mijn leidinggevende deze namelijk vergoeden. Degene die ik net behaald heb, heb ik deels zelf betaald. Dit vond ik helemaal geen probleem omdat ik ook buiten werktijd hier veel profijt van kan hebben. Er zijn zo veel mogelijke momenten waarop  het van pas kan komen, zeker omdat ik nog erg jong ben. Ik hoop dat in de toekomst dit soort dingen al op jongere leeftijd geleerd zal gaan worden. Hoe mooi en handig zou het zijn als alle jongeren kennis zouden hebben van levens redden? Ik denk dat het onwijs veel zou schelen. Ik zou alle werknemers, werkgevers of mensen die interesse hierin hebben, zeker aanraden om eens op de website te kijken voor meer informatie.