Bedrijfsuitjes

Voor het eerst in een prachtige congreslocatie

Voor het eerst in een prachtige congreslocatie

 

Ik was laatst in een prachtige congreslocatie, het was zo mooi en ik was best wel dankbaar dat ik hier mocht zijn. Ik loop namelijk nog maar net stage en mocht nu al mee naar het congres, een prachtige gelegenheid voor mijn natuurlijk. Omdat ik nog nooit naar een congres was geweest was ik best nerveus. Mijn moeder, die al jaren naar congressen gaat, heeft mij enorm geholpen, ook bijvoorbeeld met kleding. Toen ik aankwam in mijn hotelkamer, ik had dus zelfs een hotelkamer, was ik echt gelukkig, dat ik dit allemaal op zo een jonge leeftijd mocht mee maken. De volgende dag gingen we al vroeg naar de congreslocatie, eenmaal binnen was ik echt ademloos, het was zo ontzettend mooi en het zag er super professioneel uit, heel erg mooi om te zien hoe dit te werk ging. De mensen waren ook allemaal heel zakelijk en ik keek tegen iedereen op. Gelukkig heeft een medewerker mij wegwijs gemaakt en tegen mij gezegd wat er nou precies gebeurde en dergelijke. Heel erg fijn. Zelf droomde ik die nacht daarop dat ik mijn eigen congres had georganiseerd in dezelfde congreslocatie. Was het maar waar, ik geloof er wel in dat die dag ooit gaat komen. Ik werk hard en heb veel ambitie, ik wil echt een carrière maken en wat betekenen voor de wereld. Het liefst ook dus echt internationaal. Mijn moeder had ooit een kans om internationaal te gaan maar dit heeft ze niet gedaan vanwege de kinderen. Ik had het wel geweten als ik haar was.