Verpakking

Dozen op maat voor een aantal producten

blurDozen op maat voor een aantal producten

 

We hadden een aantal producten die met precisie ingepakt moesten worden, we moesten dus dozen op maat hebben. Gelukkig was er een bedrijf bij ons in de buurt die dozen op maat maakt en we hebben toen een gesprek met ze gehad. Gezien het om een kleine productie ging was het nog even afwachten of het niet teveel geld zou kosten, maar dit viel echt reuze mee. De dozen op maat werden al snel geleverd en we konden de productie nu goed inpakken en opsturen. Gezien we vaker met voorwerpen werken die dozen op maat nodig hebben heb ik het adres in ons vaste bestand gezet en hebben we ze bedankt met een relatiegeschenk. De mensen van het bedrijf waren erg vriendelijk en we hebben goede gesprekken gehad. Ik leer steeds meer dat je zoveel energie kan creëren met een ander mens. Soms heb ik vrienden om mij heen die mij echt leeg zuigen, ik ben ontzettend moe na een goed gesprek, terwijl er ook weer mensen zijn waar ik juist energie krijg, ik kan dan zo positief in het leven staan en het geeft mij kracht dat er mensen om mij heen zijn die hetzelfde hebben. Toen besefte ik dat ik misschien mijn vrienden die mij zo moe maken, moet loslaten. Of dit het goede is om te doen weet ik nog niet, maar het is wel een interessante bevinding. Mijn man is het hier wel mee eens, die zegt denk ik makkelijker mensen gedag dan ik. Hij kan veel vrienden hebben die hij nauwelijks ziet, maar als hij ze ziet is het goed.