Bedrijven en Bedrijfsleven

Zoekt u nieuw ontvangstmeubilair?

Voor een aantal jaren werk ik in een verzorgingstehuis voor oudere en dementerende ouderen. We hebben ongeveer een 45 tal woonruimtes verdeeld over 4 etages. Elke bewoner heeft dan ook zijn of haar eigen woonhuis. Bestaande uit een eigen woonkamer, slaapkamer, douche en toilet en een ruime gang met veel kastruimte. Ook hebben we hier een aantal slaapgedeeltes voor ons personeel. Nu met de corona zijn wij ook gebonden aan diverse regels wat betreft bezoek. We mogen bezoek ontvangen maar in een aparte ruimte. Nu is ons ontvangstmeubilair wel echt sterk verouderd en echt toe aan vervanging. Het ontvangstmeubilair wat we nu hebben bestaat simpelweg uit een paar simpele tafels en stoelen en een bankje. Maar omdat we nu vaker mensen moeten ontvangen in aparte ruimtes willen we ons ontvangstruimte leuker maken en vernieuwen met mooi hedendaags ontvangstmeubilair. We hadden een aantal eisen de stoelen, banken en tafels moeten makkelijk te verplaatsen zijn, en makkelijk schoon te maken zijn. Tevens natuurlijk een beetje modern. Ook zouden we een bepaalde kleur en patroontje willen in de bekleding die aansluit bij de rest van ons pand. Dan start er een google zoektocht en zoek je op ontvangstmeubilair, ik kreeg een aantal websites te zien, maar eigenlijk waren ons wensen net niet helemaal wat we konden vinden, behalve op de website van zevenbergen-bv.nl hier vonden we eigenlijk precies het ontvangstmeubilair waar we naar op zoek waren. Ik heb eerst even telefonisch contact gehad en uitgelegd wat we precies wilden en hoe. Want we hebben aan beide zijdes van ons gebouw ontvangst ruimtes en wilden voor beide ruimtes dezelfde set en aankleding. In eerste instantie zochten we stoelen en banken en tafels , maar al snel zag ik op de website dat we het ontvangstmeubilair aan kunnen passen aan ons eigen wensen en dus ook eventuele kastruimtes kunnen bestellen.

Dit ontvangstmeubilair zochten we

Na een ontwerp via de email te hebben ontvangen waren wij zeer tevreden over het ontvangstmeubilair op papier en konden niet wachten op de eerste stoelen die we als eerste volgens afspraak zouden ontvangen. Al snel zijn we de boel gaan aanpakken en zijn begonnen met schilderen en het verwijderen van het oude tapijt, waarna er een nieuwe parketvloer is gelegd, en we de stoelen uit het bestelde ontvangst meubilair konden gaan plaatsen. Tegen die tijd kwam ook de rest van de meubels binnen.

Wij zijn zeer tevreden, wat een plezier hebben wij van de nieuwe, ingerichte ontvangstruimte!

Door het nieuwe ontvangstmeubilair heeft het bezoek van onze bewoners een heerlijke ruimte om samen te komen, en te wachten. Door de corona zitten we voorlopig nog even aan wat regels vast, maar we denken er zelfs aan om ook ons recreatieruimte opnieuw aan te gaan pakken en dan wederom te bestellen bij zevenbergen-bv.nl. Kortom:

  • De website bied onwijs veel mogelijkheden en voorbeelden
  • De prijs is ook echt zeker de moeite waard
  • We kregen het ontvangstmeubilair erg snel geleverd.

Kijk zelf maar eens op de website voor hun assortiment. U zult zien dat u daar een royaal aanbod te zien krijgt voor heel goede prijzen.