aansteker bedrukken
Zakelijk

Reclame op een aansteker

Bedrijven staan meestal een keer per jaar op de beurs, om producten en diensten te promoten en bekender te maken. Vaak komen er veel bezoekers die interesse in deze producten of diensten. Het is dus slim om een blijvend presentje te geven, waar de gegevens of het logo van je bedrijf op staat. Een aansteker bedrukken is een eenvoudige manier om reclame te maken, letters en logo’s zijn eenvoudig te bedrukken op een aansteker. Verschillende kleurencombinaties zijn hierbij mogelijk.

aansteker bedrukken

Kies de goede kleur

Bij een aansteker bedrukken kun je een mooie kleur kiezen die matcht met de opdruk die je erop wilt hebben, heeft je bedrijf een bepaalde huisstijl dan kun je dit doorvoeren op de aansteker. Gelukkig kun je bij aanstekers.nl allerlei verschillende kleuren gebruiken voor een opdruk, dit dankzij de moderne technieken die worden gebruikt bij het drukken. Je bent niet gebonden aan een kleur, full colour is geen probleem en geeft een optimaal resultaat.

Aantallen naar wens

Of je nu grote aantallen wilt bestellen, of je wilt eerst een test doen met een bepaald aantal aanstekers. Een aansteker bedrukken betekent niet dat je er direct veel moet afnemen, op deze manier kunnen kleinere bedrijven ook genieten. Of heb je een minder budget en wil je toch reclame maken, dan maakt aanstekers.nl dit mogelijk. Op de website zie je de mogelijkheden, en de verschillende modellen aanstekers waaruit je kunt kiezen. Zowel voordelige wegwerpaanstekers als luxe metalen aanstekers kun je laten bedrukken met je eigen afbeeldingen en teksten.